Uw wensen

Wij willen graag eerst uw woonwensen inventariseren. Wat voor huis wilt u? Een oud of een nieuw huis? In welke wijk wilt u wonen? In welke prijsklasse zoekt u? Met hoeveel personen bent u? Allemaal zaken die voor u en voor ons van belang zijn bij het vinden van de ideale woning.

Op zoek voor u

Na deze oriëntatiefase gaan wij voor u aan de slag. Wij zoeken op internet, in kranten, bij collega-makelaars, bij particulieren, enzovoorts. Vinden wij een interessante woning, dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

Uw wensen veranderen

Uw woonwensen kunnen natuurlijk tussentijds veranderen. Op zulke momenten kunt u altijd kosteloos met ons om tafel gaan zitten om uw nieuwe wensen kenbaar te maken.

Enthousiast?

Het kan bij het eerste pand al raak zijn, of bij het honderdste. Bent u enthousiast over een woning die wij u aanbieden, dan maken wij een afspraak met de verkopend makelaar. Wij vergezellen u bij de bezichtiging om u te voorzien van advies.

De onderhandelingen

Als u een bieding wilt doen, overleggen wij eerst met u over de transportdatum, de overname van roerende zaken, en eventuele voorbehouden. Vervolgens brengen wij uw bieding uit. En ook in het verdere verloop van de onderhandelingen staan wij u voortdurend met advies terzijde.

Koopakte

Wij nemen -als uw belangenbehartiger- samen met u de details van de koopakte door. De juridische aspecten die hieraan verbonden zijn, lichten wij u graag toe.

Oplevering en transport

Natuurlijk zullen wij u ook assisteren bij de oplevering/inspectie van de woning. Ook bij de laatste stap, het passeren van de akte bij de notaris, kunnen wij voor u aanwezig zijn.

Latest news