Beschrijving

!!!Door de vele reacties is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen!!!

Mailt u s.v.p. uw gegevens, dan kan ik contact met u opnemen als er ruimte komt in de agenda.
Excuses voor het ongemak!

Ruime eengezinswoning met woonkamer, drie slaapkamers, badkamer, twee toiletten, voortuin, achtertuin, berging en achterom. Gelegen nabij het centrum in de gewilde wijk “Oud-Boeimeer”.

Indeling

De entree geeft toegang tot de toiletruimte, berg-/wasruimte, meterkast (zeven groepen en twee aardlekschakelaars) de woonkamer, en -middels een vaste trap- de eerste verdieping. 

De toiletruimte is licht betegeld en voorzien van een hangend toilet, inbouwreservoir en fonteintje.

In de berg-/wasruimte (onder de trap) vindt u extra bergruimte, de aansluitingen voor wasmachine en droger en de watermeter.

De zeer ruime doorzonwoonkamer is 3,54 bij 8,81 m. groot. Hier valt zeer veel licht binnen door het grote raam aan de voorzijde en de kamerbrede schuifpui aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de achtertuin.

De keuken (3,42 bij 2,46 m.) heeft een L-vormige keukenopstelling met spoelbak, diverse onder- en bovenkastjes en lades, vaatwasser (2018), 5-pits gascomfort (met extra wokbrander) en extra brede rvs afzuigkap.

In de keuken zit een praktische vaste kast met bergruimte en de cv-ketel. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

De wanden en het plafond zijn strak gestukt. In de woonkamer ligt een laminaatvloer. De vloer van de keuken is betegeld.

Eerste verdieping

Op deze verdieping vindt u de overloop, drie slaapkamers, separaat toilet en de badkamer. 

Slaapkamer I (circa 3,53 bij 3,64 m. groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer heeft een ingebouwde kledingkast met hang- en legmogelijkheid.

Slaapkamer II is circa en 2,01 bij 2,34 m. groot en is ook aan de voorzijde gelegen. 

Slaapkamer III, de masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en is circa 3,53/3,06 bij 4,37 m. groot. Deze kamer heeft een praktische ruime inbouwkast.

Het separaat toilet beschikt over een hangend toilet, inbouwreservoir en een fonteintje.

De deels betegelde, lichte, praktische badkamer (2,27 bij 2,01/2,48 m.) heeft een wastafel met meubel, douche met thermostatische kraan en een ligbad met thermostatische kaan. Ventilatie kan geschieden via het raam en/of de mechanische ventilatie.

Tuin

Tuin, berging en zonnescherm.

De woning heeft een voortuin (5,60 m. breed en 1,90 m. diep) en een diepe achtertuin (van 11 m. diep en 5,60 m. breed). In de achtertuin staat een eenvoudige stenen berging (van 4.32 m. bij 2,31 m.) met elektra, wateraansluiting en golfplaten dak (recent vervangen, geen asbest).

Vanuit de tuin kunt u via de brandgang naar de Doctor van Campenstraat.

Aan de achterzijde van de woning hangt een kamerbreed -handmatig te bedienen- zonnescherm.

Bijzonderheden

- In de Weerijsstraat is het systeem van betaald parkeren/parkeren voor vergunninghouders van toepassing. U kunt bij de Gemeente Breda een parkeervergunning voor het gebied aanvragen. De kosten hiervan bedragen circa € 8,-- per maand.
https://www.breda.nl/parkeervergunning-bewoners 
- Verwarming/warm water geschiedt door de Vaillant HR Solide plus (uit 2015, jaarlijks gecontroleerd);
- De klokthermostaat hangt in de woonkamer;
- De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing (alleen de voordeurpui niet);
- In 2009 is de woning zeer grondig gerenoveerd;
- De ouderdoms- en materiaalclausule zal worden opgenomen in de koopovereenkomst;
- Woning komt uit verhuur, eigenaar heeft woning nooit zelf bewoond.

De woning is gelegen in Oud-Boeimeer, een zeer prettige wijk om te wonen. De winkels in het centrum van Breda zijn op loopafstand. U loopt vanuit de woning zo het Markdal of het Mastbos in. In de directe omgeving zijn de diverse basisscholen. De uitvalswegen vanuit Breda zijn zeer goed bereikbaar.
==============================================================================================================================
ALGEMEEN BIJ VERKOOP
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. 

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Kenmerken