Beschrijving

!!!Door de vele reacties is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen!!!

Mailt u s.v.p. uw gegevens, dan kan ik contact met u opnemen als er ruimte komt in de agenda.
Excuses voor het ongemak!

Zeer ruime, goed onderhouden tussenwoning met drie slaapkamers, badkamer, voor- en achtertuin met grote berging en achterom. Gelegen op een rustige locatie in de woonwijk “Westerpark”.

Indeling

De entree (met praktische vaste garderobe-nis met meubel met kapstok) geeft toegang tot de -geheel betegelde- toiletruimte (met fonteintje), garderobe, meterkast (zes groepen, aardlekschakelaars en glasvezel) en de woonkamer.

De zeer ruime U-vormige woonkamer/keuken is maar liefst 8,12 bij 5,15/3,02 m. groot.

In de woonkamer (5,06 bij 5,15) valt zeer veel licht binnen door de ramen aan de voorzijde en de glazen pui met openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. Onder de trap is een ruime praktische bergkast. De verlichting is bedienbaar m.b.v. dimmers. De zithoek is aan de achterzijde van de woning en kijkt uit op de achtertuin. 

De ruime en lichte open keuken heeft een moderne L-vormige keukenopstelling (2012) veel onderbouw-lades/kastjes en apparatuur waaronder 4-pits keramische brede kookplaat, een moderne rvs-schouwafzuigkap, losse combimagnetron, een vaatwasser en een hoge inbouwkoelkast. Vanuit het keukenraam kijkt u uit over de voortuin en de rustige straat.

De gehele begane grond is voorzien van een vloer met eiken toplaag. De wanden en plafond van de woonkamer en keuken zijn voorzien van strak stucwerk.

Eerste verdieping

Op deze verdieping vindt u de overloop met toegang tot drie slaapkamers, een vaste trap en de badkamer. 

Slaapkamer I, de masterbedroom, is circa 2,85 bij 3,94 m. groot en is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer II is circa 4,07 bij 2,95 m. groot en is aan de achterzijde van de woning gelegen. Deze kamer heeft een vaste kast met zowel hang- als legmogelijkheid.

Slaapkamer III is circa 2,04 bij 2,85 m. groot en is aan de achterzijde van de woning gelegen. 

De moderne, met mooie donkere tegels afgewerkte badkamer (2,14 bij 2,04 m. uit 2012) heeft een wastafel met meubel, hangend toilet en douche met glazen wand/deur en thermostatische kraan. Ventilatie is mogelijk via een raam of de mechanische ventilatie.

In de kast op de overloop is de wasmachine- en drogeraansluiting. Hier hangt de mechanische-ventilatie-unit en de cv-ketel.

De vloeren op de eerste verdieping zijn afgewerkt met licht laminaat, de plafonds zijn afgewerkt met spuitwerk, de muren van de slaapkamers zijn afgewerkt met strak stucwerk. Alle draaiende delen van de slaapkamers hebben een praktische hor.

Tuin

De voortuin (5,15 bij 2,99 m.) is ruim en voorzien van vaste beplanting en sierbestrating.

De zonnige royale achtertuin (op het zuiden, 8,01 m. diep) biedt veel privacy, heeft sierbestrating afgewisseld met donkere kiezels, vaste beplanting, degelijke schuttingen, lichtpunten, watertappunt en schrobputje. Vanuit de achtertuin kunt u de berging betreden.

De zeer ruime houten berging (uit 2009, 5.15 bij 2,81 m. met elektra) is over de volle breedte van de achtertuin. Vanuit de berging kunt u naar de brandgang.

Bijzonderheden

Deze ruime woning is gelegen in de relatief kleine en jonge woonwijk ‘Westerpark’ (Breda West). Op loop- en fietsafstand bevinden zich o.a. (basis) scholen en een klein winkelcentrum (in Tuinzigt) en een groter winkelcentrum (Stada Stores met o.a. een Jumbo foodmarket, de Action, Blokker, Casa en Bristol). Het bruisende stadscentrum van Breda is vlot bereikbaar middels fiets (10-15 min) en ook zijn er aansluitende busverbindingen. Uw elektrische auto kunt u in de direct omgeving opladen. Via de nabij gelegen uitvalswegen bereikt u binnen 5 tot 10 minuten de snelwegen A16, A27, A58 en A59. Met de trein bent u vanuit Breda in slechts 33 minuten in het centrum van Antwerpen en in 66 minuten in hartje Amsterdam!

Bijzonderheden:
-	De gehele woning is voorzien van rolluiken m.u.v. het kleine raam in de badkamer. De rolluiken van de voordeur en achterpui van de woonkamer zijn automatisch bedienbaar;
-	De c.v.-ketel is een huurketel (Intergas gwk Hre 28/24 Rf2 CW4) uit 2017, de kosten hiervan bedragen € 29,35 per maand;
-	Gezien het bouwjaar is de woning geheel geïsoleerd, waaronder isolerende beglazing muur-, dak en vloerisolatie.

=============================================================================

ALGEMEEN
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. 

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Kenmerken