Beschrijving

Te koop
Groene Woud 23a
4834 BA Breda

Ruim en licht drie-kamer appartement op de begane grond met woonkamer, open keuken, twee slaapkamers, badkamer, bijkeuken en balkon. Vrij uitzicht over de voor- en achtertuin. De privéberging en eigen parkeerplaats bevinden zich in de kelder van het complex. Het appartement is gelegen in de zeer gewilde woonwijk ‘Blauwe Kei’ (Breda-Zuid).

Bouwjaar:				        2002
Woonoppervlakte:			    98 m² 
Gebouw gebonden buitenruimte:	5,5 m² 
Inhoud:	   			            circa 275 m³
Aanvaarding: 				    in overleg, op korte termijn mogelijk

Indeling

Algemeen
Fraai afgewerkte centrale hal met intercominstallatie met videointercom en bussenfront. Trapopgang op de begane grond en toegang tot het souterrain met privé-berging. 

Appartement
Begane grond
U betreedt het appartement via de L-vormige hal/entree met video-intercom, fijne garderobe, meterkast (zeven groepen en de gas-, water- en elektrameter), toiletruimte met mechanische ventilatie.

De woonkamer (ca. 4.90 x 6.90 m.) is heerlijk licht door de grote raampartij aan de voorzijde van het appartementencomplex. U heeft een mooi vrij uitzicht over de tuin en het Groene Woud.

Direct grenzend aan de woonkamer is de semi-open keuken (ca. 2.15 x 3.50 m.) met L-vormige inbouwkeuken met diverse onder- en bovenkasten en lades. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast, RVS schouw-afzuigkap, vaatwasmachine, 1 ½ spoelbak en vaatwasser).

De zeer ruime masterbedroom is maar liefst ca. 3.50 x 5.00 m. Vanuit de masterbedroom kunt u naar het balkon.

De tweede slaapkamer (ca. 2.95 x 2.95 m.) is ook lekker ruim en grenst aan het balkon. 

Badkamer
De inpandige betegelde badkamer (ca. 2.40 x 3.00 m.) is geheel licht betegeld en heeft een wastafel met planchet en spiegel, douche met thermostatische kraan, design radiator en ligbad. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Bijkeuken
In de praktische, deels betegelde bijkeuken zijn de c.v-ketel (Nefit Trendline HRC 25 CW 4 11 uit 2017) en de mechanische ventilatie-unit gesitueerd, daarnaast is er plaats voor een wasmachine en droger.

Balkon

Balkon (loggia)
Via de masterbedroom is het balkon (loggia) bereikbaar. Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over de tuin van het appartementencomplex en het openbaar groen. Het balkon is ca. 2.00 x 2.80 m. Het gehele balkon is af te sluiten door een elektrisch rolluik.

Tuin

Het appartementencomplex beschikt over een keurig aangelegde tuin. Deze tuin wordt goed onderhouden op kosten van de Vereniging van Eigenaren.

Bijzonderheden

Kelder
De kelder is bereikbaar via een vaste trap of een lift.
In de kelder is een privé-berging van ca. 3.55 x 1.60 m.
De parkeerplaats in de kelder is zeer goed bereikbaar via een aflopende hellingbaan en de op afstand bedienbare roldeur.

Ligging en omgeving
Het appartement is gelegen op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum, het Mastbos en het Ginneken. Ook zijn de bushalte en de diverse uitvalswegen op korte afstand bereikbaar. 

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 225-- per maand. Hierin zijn o.a. begrepen: opstal- en glasverzekering, schoonmaak en verlichting gezamenlijke ruimtes, onderhoud installaties en tuin, glasbewassing en reservering voor toekomstig onderhoud. 

Bijzonderheden
-	Het appartementencomplex is grotendeels voorzien van gemoffeld aluminium kozijnen met isolerende beglazing, schuif-/draai-/kiepsysteem met ventilatieroosters;
-	Het appartementencomplex is goed toegankelijk voor mindervalide mensen, zo zijn er extra brede binnendeuren en automatische deuropeners;
-	Het complex is geheel voorzien van optimale isolatie, zoals spouw- en dakisolatie en H.R. dubbelglas.

ALGEMEEN BIJ VERKOOP
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel volgens, in overeenstemming met NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. 

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijde een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Kenmerken