Beschrijving

Wilt u sfeervol wonen aan de rand van Breda, nabij het Mastbos in een appartementencomplex? Dan bent u bij dit leuke 3-kamer appartement op de 2e verdieping op het juiste adres!
 
Dit drie-kamer appartement ligt op de tweede verdieping van een kleinschalig luxe appartementencomplex. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met aangrenzend een terras, twee slaapkamers, badkamer, doucheruimte, separaat toilet en luxe keuken. In de kelder heeft u een eigen parkeerplaats en privé-berging. Gelegen op een toplocatie in Breda-Zuid, nabij het Mastbos.

Indeling

Begane grond:
U betreedt dit mooie appartementencomplex via de centrale entree met belplateau en de brievenbussen. Vanuit de hal kunt u met de lift of met de trap naar de tweede verdieping waar Dr. Schaepmanlaan 9 is gelegen.

2e verdieping: 
Vanuit de ruime hal met video-intercom kunt u naar de woonkamer en de slaapkamers.

De woonkamer is een fijne lichte ruimte met een groot raam en een schuifpui naar het dakterras. De woonkamer is ruim genoeg om een grote zithoek en een ruime eettafel te plaatsen. De vloer is multiplex met een toplaag van eiken. In de eethoek is een leuke inbouwkast gecreëerd. De zithoek heeft een open haard (verplicht jaarlijks geveegd).

De keuken (2015) is in open verbinding met de woonkamer. De keuken heeft een modern U-vormige opstelling. In de kastenwand van deze compacte opstelling is een combimagnetron/stoomoven, koelkaste en vriezer (drie lades). Koken geschiedt op een inductiekookplaat met daarboven een RVS afzuigkap. Daarnaast treft u een spoelbak en vaatwasser aan. 

Het dakterras (ruim 11 m2) is op het zuiden gelegen en heeft een mooi uitzicht over de groene omgeving, waaronder het Mastbos.

De woonkamer en de keuken zijn voorzien van screens. De schuifpui bij het dakterras heeft een automatisch zonnescherm.

In de masterbedroom zijn diverse vaste kasten (in het knieschot) en extra bergruimte. Grenzend aan deze slaapkamer vindt u een ruime, geheel betegelde badkamer met wastafel met meubel, inloopdouche en hangend toilet (gehele badkamer in 2018 vernieuwd).

De tweede slaapkamer is een ideale logeerkamer/kantoorruimte. Voor de logees is aangrenzend aan deze slaapkamer een eigen doucheruimte met wastafel.

De beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

In de hal is de toiletruimte (uit 2018) met hangend toilet en fonteintje en nog een extra berging die als voorraadkast of werkkast gebruikt kan worden. In deze kast hangt de HRE combi-ketel van het merk Intergas uit 2018 met een A-energielabel. 

Daarnaast vindt u in de hal een wasruimte, waarin de wasmachine- en drogeraansluiting te vinden zijn.
 
PARKEERPLAATS EN BERGING
In de kelder van het appartementencomplex treft u een eigen parkeerplaats (circa 2,45 bij 4,75 m/) aan. Tevens heeft u hier een privé-berging (10,5 m2) tot uw beschikking. 

BIJZONDERHEDEN
-	Het gehele appartement heeft wanden en muren met stukwerk;
-	In de hal is de meterkast met zeven groepen, aardlekschakelaar en 3-fase;
-	Het gehele appartement is voorzien van draai-/kiepramen met isolerende beglazing; 

LOCATIE
De wijk Ruitersbos grenst aan het Mastbos, Ginneken en Princenhage. Het Ruitersbos ligt tussen de Graaf Engelbertlaan, Baronielaan, Burgemeester Kerstenslaan, Burgemeester de Manlaan, Doctor Schaepmanlaan en de Doctor Batenburglaan. 
Diverse sportverenigingen, zoals Atletiekvereniging Sprint, Voetbalclub V.V. SAB en de Bredasche Lawn Tennis Vereniging zijn in de wijk te vinden. Het zuidelijke deel van de wijk wordt gekenmerkt door veel groen, natuur en ruimte.  De ligging t.o.v. de uitvalswegen van Breda is ideaal.

Balkon

Het dakterras (ruim 11 m2) is op het zuiden gelegen en heeft een mooi uitzicht over de groene omgeving.

Bijzonderheden

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. 

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijde een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Kenmerken