Beschrijving

Een ruime tussenwoning met carport, berging en met mooie achtertuin met berging en achterom. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat in de woonwijk de Haagse Beemden. In de directe omgeving zijn gesitueerd diverse (basis)scholen, sportvelden, uitvalswegen en nabij het NS-station Prinsenbeek. De woning is tevens gelegen nabij een buurtwinkelcentrum en op enkele autominuten is een groot en gevarieerd winkelcentrum “Heksenwiel” gesitueerd.

Indeling

Begane grond. Hal/entree met laminaat vloer, toegang tot de meterkast, woonkamer.
De royale woonkamer (ca. 25m²) voorzien van een laminaatvloer, rolluiken en een loopdeur naar de aangebouwde eenvoudige serre (ca. 12 m²) deze heeft een loopdeur naar de tuin. 

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gesloten keuken (recent een nieuwe keuken geplaatst). Keuken is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat. Tevens is er vanuit de woonkamer toegang middels een portaal naar de toilet en de 1e verdieping.

Eerste verdieping

Geheel voorzien van laminaat.
Slaapkamer 1  (ca. 15m²) gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 2 (ca. 10m²). Slaapkamer 3 (ca. 9 m²). De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping

Slaapkamer 4 L-vormig ca. 20 m², voorzien van 2 grote veluxramen

Tuin

De ruime, mooie bloementuin is voorzien van bestrating, stenen berging en een achterom.

Kenmerken