Beschrijving

Fraai ruim, goed geïsoleerd 3-kamerappartement in het kleinschalig appartementencomplex "Valckenhoek" in Breda Zuid. Het appartement ligt op de begane grond met een over de volle breedte mooi en -deels overdekt- terras.

Het appartementencomplex is gelegen in Breda Zuid, tussen het Ginneken en de IJpelaar. Het is een zeer goede en gewilde locatie. Aan het einde van de straat is het Valkeniersplein met vele winkels en ook het winkelcentrum de Burcht ligt dichtbij.

Indeling

Vanuit de centrale entree komen we in de ruime hal en bij het appartement. De meterkast bevindt zich in deze hal. We lopen het appartement binnen en komen in de hal van het appartement. Het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer (2022), luxafel voor de ramen en lampen (m.u.v. de slaap- en woonkamer).

In de hal is de toiletruimte (2022) met fonteintje.

We gaan eerst naar de ruime woonkamer (circa 9 bij 4,40 m.) . Het appartement heeft grote raampartijen en een loopdeur naar het brede balkon aan de voorzijde. De woonkamer staat in een open verbinding met de eerste (slaap)kamer.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken (circa 2,60 bij 2,30 m.). De keuken is o.a. voorzien van een spoelbak, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en veel kastruimte.

Vanuit de keuken is ook de royale wasruimte/bijkeuken (circa 2,50 bij 2 m.) te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitpunten voor de wasapparatuur.

We gaan weer richting de hal.
In de hal is een kast met de opstelplaats voor de cv-combiketel (Nefit) en de mechanische ventilatie.

Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers bereikbaar.

De eerste kamer ((1,55 bij 5,30 m.).staat in open verbinding met de woonkamer.

De grootste slaapkamer (circa 5,30 bij 2,60 m.) geeft toegang tot het balkon.

De badkamer (2022) heeft een ruime inloopdouche (met handdouche, raindancedouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel met opbergmeubel en een toilet.

Berging
De eigen berging ligt op de begane grond en is voorzien van daglicht en elektra.

Algemeen
Bijzonder aan het appartementencomplex Residentie “Valckenhoek” is dat er een gezamenlijk appartement is. Dit appartement is een soort “huiskamer” voor de bewoners en kan door de bewoners op verzoek worden gebruikt voor o.a. verjaardagen en bijeenkomsten.

Bijzonderheden

Bijgevoegd plattegrondje en maten zijn slechts ter indicatie.

Heeft u interesse?

Stuurt u me dan s.v.p. een mailtje met uw gegevens en uw situatie. A.d.h.v. deze mails zullen we enkele kandidaten uitkiezen voor een bezichtiging.

 De eigenaar zoekt een gezin/echtpaar/stel zonder huisdieren, geen woningdelers.

Kenmerken