Beschrijving

Twee-kamer-appartement in het Rijksmonument Boschstraat 57-59 te 4811 GC Breda. De Boschstraat is een van de levendigste straten van Breda, in het centrum van Breda.

Woonoppervlakte:	  circa 41 m2
Bouwjaar:	          Circa 1870
Aanvaarding:           per heden
Huurprijs:             € 655,- per maand
Voorschot gas/water/elektra/ internet/ schoonmaak gemeenschappelijke ruimen: tussen € 170,-
Huurtoeslag mogelijk:  ja
Maximale huurperiode: 2 jaar

Dit keurige appartement met eenvoudige keuken en een badkamer (allen met eigen toilet, douche en wastafel). Het kleinschalige appartementencomplex in een herenhuis ligt hartje centrum Breda, op loopafstand van de Grote Markt van Breda en het stadspark “Valkenberg”.

De appartementen zijn deels gestoffeerd: vloeren en wanden zijn afgewerkt en er hangen lampen. 

Wilt u lekker buiten zitten, dan u zoekt een plaatsje in de ruime achtertuin van het pand of loopt u naar het stadspark Valkenberg. Uw fiets kunt u kwijt onder de overkapping in de achtertuin. 

Voor de was is een gezamenlijke ruimte beschikbaar met wasmachines en drogers.

Voor het parkeren van uw auto kunt u een parkeervergunning aanvragen bij de Gemeente Breda (zolang de voorraad strekt). De kosten hiervan bedragen circa € 8,- per maand.

Bij aanvang van de huur betaal je een maand huur vooruit en een maand borg. De borgsom krijg je natuurlijk na het einde van de huurperiode terug, als je het appartement netjes hebt achtergelaten en het voorschotbedrag (gas, water, elektra, belastingen) is verrekend.

Informatie in het kort:
-	Appartementen voor 1 a 2 personen (alleen stelletjes, geen woningdelers);
-	Voor een huurperiode van maximaal twee jaar;
-	Verhuur aan zowel studenten als werkende kandidaten;
-	Appartementen zijn niet geschikt voor kinderen en/of huisdieren
-	Waarborgsom is een maand huur;
-	Bovenop de huursom komt een voorschot voor gas, water, elektra, internet, huismeester, schoonmaak gemeenschappelijke ruimten, gemeentelijke belastingen/heffingen en stoffering/ gemeenschappelijke wasmachine en droger.
-	Alle appartementen hebben eigen badkamer en eenvoudige keuken;

Meer foto's zijn te vinden op de website www.mfvastgoed.nl.

Heeft u mogelijk interesse in dit appartement? Zend u me dan s.v.p. een mailtje (mariska@mfvastgoed.nl) waarin u uzelf voorstelt. Indien wij denken dat deze wooneenheden bij u passen, dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken