35 photos available

Sold: Molenstraat 87, 4841 CB Prinsenbeek

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 163 m²
Liveable area 129 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€267,500
Sold

General

Prima onderhouden, lichte, sfeervolle uitgebouwde tussenwoning met ruime woonkamer, vier slaapkamers, voor- en achtertuin met berging en achterom. De woning is gelegen op een toplocatie in Prinsenbeek.
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1971
Status Sold
Offered since 20 August 2018

Features

Offer
Reference number 06057
Asking price €267,500
Electricity €67
Gas €172
Water €20
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 August 2018
Last updated 28 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1971
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 163 m²
Effective area 129 m²
Content 398 m³
Surface area external, linked storage rooms 13 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Boiler
Type of boiler Intergas Kombi Kompakt HRE
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Prima onderhouden, lichte, sfeervolle uitgebouwde tussenwoning met ruime woonkamer, vier slaapkamers, voor- en achtertuin met berging en achterom. De woning is gelegen op een toplocatie in Prinsenbeek.

Ground floor

De entree geeft toegang tot de meterkast, het toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De L-vormige uitgebouwde woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning. De woonkamer is ruim, doordat de ruimte van de voormalige keuken bij de woonkamer is getrokken. De open haard is een echte sfeerverhoger. Vanuit de woonkamer stapt u zo de achtertuin in.

Er ligt een mooie, praktische laminaatvloer over de gehele begane grond.

Aan de achterzijde van de woning is de ruime keuken. Deze keuken is heel praktisch ingericht met een L-vormig keukenopstelling met veel werkblad, onder- en bovenkasten en met diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, RVS-afzuigkap, koelkast, gaskookplaat. De woonkamer en de keuken zijn van elkaar gescheiden door een gezellige bar.

Vanuit de woonkamer heeft u doorgang naar een portaal van waaruit het toilet en de eerste verdieping bereikbaar is. Dit toilet is half betegeld en voorzien van een toilet en fonteintje.

First floor

De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De eerste ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. In deze kamer is veel lichtinval door de grote raampartij.

De tweede en derde slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamers zijn voorzien van heerlijke raampartijen.

De deels betegelde badkamer heeft een toilet, douche, wasmachine-aansluiting en dubbele wastafel met meubel. De badkamer is zeer ruim en heeft dus alle mogelijkheden voor een andere indeling.

Second floor

Vanaf de overloop is –via de open trap- de tweede verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot de voorzolder en een zeer ruime slaapkamer.

Op de voorzolder vindt u een groot veluxraam en de cv-ketel.

De zeer ruime vierde slaapkamer -met aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een veluxraam- beschikt over een inbouwkast en een wastafel.

Op deze slaapkamer ligt een mooie planken vloer.

Garden

De keurig aangelegde voortuin met poortje is circa vijf meter diep en is voorzien van vaste beplanting, sierbestrating en boompjes.

De fraai aangelegde, onderhoudsarme achtertuin, met een diepte van tien meter en breedte van zes meter, is voorzien van sierbestrating, vaste beplanting, lichtpunten, watertappunt en veranda. De tuin en de veranda (een sfeervol strandhuis) liggen op het westen, een ideale ligging voor de middag- en avondzon.

Achter in de tuin is een stenen berging (ca. 6.20 bij ca. 2.20 m.) met elektra gesitueerd. Vanuit de veranda kunt u –via de brandgang- naar de openbare weg.

Details

VOORZIENINGEN
- Verwarming geschiedt door de Intergas Kombi Kompakt HRE (huur);
- De woning is deels voorzien van kunststoffen kozijnen met isolerende beglazing en een draai-/kiepsysteem;

LOCATIE
De Molenstraat 87 ligt aan paralelweg, waardoor u rustig kunt wonen. Vrij parkeren kan aan deze eenrichtingsweg plaatsvinden.
Het dorp Prinsenbeek kenmerkt zich door zijn centrale ligging, gezelligheid en vooral zijn actieve verenigingsleven.
Deze woning is gelegen op loopafstand van de dorpskern van Prinsenbeek. Zowel winkels (o.a. AH, Lidl en Jumbo supermarkt), basisscholen, sportvelden en het centrum van Prinsenbeek alsmede NS-station en bushalte liggen op korte afstand.
De woning heeft goede aansluiting op het snelwegennet rond Breda met verbindingen via A16, A58 en A27 in de richtingen Rotterdam, Antwerpen, Tilburg/Eindhoven, Utrecht en Roosendaal. Breda wordt dan ook gezien als een belangrijk verbindingspunt tussen de Randstad, het zuiden van het land en België. Het NS Station Breda/Prinsenbeek en het busstation zijn op loopafstand gelegen.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Floor plans

Extra

Recently viewed