31 photos available

Sold: Harmonielaan 48, 4841 VL Prinsenbeek

Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 249 m²
Liveable area 97 m²
€250,000
Sold

General

Uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning (op 249 m2 grond), met woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, bergzolder, ruime voor- en achtertuin met garage/berging en poort naar oprit.
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Construction period 1961
Status Sold
Offered since 06 September 2017

Features

Offer
Reference number 06013
Price €250,000
Heating €180
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 06 September 2017
Last updated 14 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1961
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Roof
Surfaces and content
Plot size 249 m²
Effective area 97 m²
Content 337 m³
Surface area external storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Boiler
Type of boiler Vaillant HR Solide plus
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Rented
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning (op 249 m2 grond), met woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, bergzolder, ruime voor- en achtertuin met garage/berging en poort naar oprit.

Ground floor

BEGANE GROND
U betreedt de woning op de begane grond via de hal. Deze hal geeft toegang tot de meterkast (zes groepen, twee aardlekschakelaars en 3-fase), afgesloten trapopgang naar de eerste verdieping, kast met wasmachine- en drogeraansluiting, ruime verdiepte kelderkast, het toilet (met hangend toilet en inbouwreservoir uit 2016) en de woonkamer.

De ruime, lichte L-vormige woonkamer met zicht op de voor- en achtertuin, is voorzien van een moderne laminaatvloer. Via een ruime schuifpui heeft u toegang tot de veranda. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De –over de volle breedte van de woning uitgebouwde- open woonkeuken is uitgerust met een modern L-vormig keukenblok in lichte kleurstelling met koelkast, oven/grill, ceramische kookplaat, brede RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en diverse onder- en bovenkasten en lades.

Vanuit de woonkeuken stapt u via een brede schuifpui naar de achtertuin.

First floor

Vanuit de gang is de eerste verdieping te bereiken. De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie ruime sfeervolle slaapkamers.

De badkamer (2016) heeft vloerverwarming, een hangend toilet, inbouwreservoir, zeer ruime douche (met glazen douchewanden, handdouche, raindance-douche en massagedouches), wastafel met luxe wastafelmeubel.

De gehele eerste verdieping is voorzien van laminaat.

Vanuit de overloop kunt u via een vlizotrap naar de bergzolder op de tweede verdieping.

Second floor

Op de tweede verdieping vind u een ruime geïsoleerde zolder met c.v-ketel (gehuurde Vaillant HR Solide plus) en heel veel bergruimte.

Garden

De op het westen gelegen ruime achtertuin (circa 9 m. diep en 9 m. breed) biedt veel privacy. De achtertuin is geheel voorzien van mooie grote terrastegels. In de achtertuin staat de garage.

Vanuit de achtertuin kunt u via een ruime poort de oprit bereiken.

Details

De garage/berging -in de achtertuin, achter de poort- is te betreden via een loopdeur aan de voorzijde. De garage is geheel geïsoleerd, voorzien van elektra, stuukwerk, ventilatie, een asbest golfplaten dak en kunststof rabatdelen omtimmering.

OPRIT
Voor de garage ligt een –geheel bestraatte- oprit voor minimaal twee auto’s.

LOCATIE
De Harmonielaan is gelegen nabij de dorpskern van Prinsenbeek, met alle voorzieningen, zoals scholen, winkels, sportverenigingen op korte afstand. Parkeergelegenheid is op eigen terrein en aan de openbare straat ruim voldoende aanwezig. De uitvalswegen (m.n. de A16 en de A58) zijn zeer goed bereikbaar.

Mariska Franken Vastgoed

Voorgaande informatie over dit object is vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. De brochure wordt aan meerdere personen uitgereikt en is een uitnodiging voor het doen van een bieding. Aan de documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. De bemiddelaar c.q. eigenaar van het object behouden zich ten alle tijden het recht voor, de woning middels inschrijving te verkopen. Standaard wordt in de koopovereenkomst een bankgarantie of waarborgsom van 10 % van de koopsom opgenomen en bij een woning ouder dan 25 jaar, een ouderdomsclausule. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheids-verzekeraar wordt uitgekeerd. De koper van het aangeboden object heeft na het tekenen van de koopovereenkomst 14 kalenderdagen de tijd een notaris voor te dragen. Indien koper geen notaris binnen deze 14 dagen voordraagt zal de notariële levering van het object plaatsvinden bij een door Mariska Franken Vastgoed te bepalen notaris.
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:

Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mfv@xs4all.nl
www.mfvastgoed.nl

Floor plans

Extra

Recently viewed