35 photos available

Sold: Zwaardvegerstraat 14, 4813 CS Breda

Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Plot size 337 m²
Liveable area 138 m²
€400,000
Sold

General

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden-vanaf-prijs!
Zeer ruime, rustig gelegen, uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met grote voor- en achtertuin (met achterom), garage en oprit, uitkijkend over een schitterend grasveld, gelegen nabij het centrum van Princenhage (Breda).
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Construction period 1976
Status Sold
Offered since 24 October 2018

Features

Offer
Reference number 06062
Asking price €400,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 24 October 2018
Last updated 18 December 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached linked House
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 337 m²
Effective area 138 m²
Content 538 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Surface area external, linked storage rooms 9 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Boiler
Type of boiler Itho HR 107 CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Fireplace
Parking Attached stone
Has a bath Yes
Has a shower Yes
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes

Definition

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden-vanaf-prijs!
Zeer ruime, rustig gelegen, uitgebouwde 2-onder-1-kap woning met grote voor- en achtertuin (met achterom), garage en oprit, uitkijkend over een schitterend grasveld, gelegen nabij het centrum van Princenhage (Breda).

Ground floor

De entree geeft toegang tot de toiletruimte (hangend toilet, inbouwreservoir en fonteintje), bergkast met garderobe, meterkast, de woonkamer en -middels een vaste trap- de eerste verdieping.

De zeer ruime lichte L-vormige, uitgebouwde woonkamer/eetkeuken is maar liefst circa 40 m² groot.

In de woonkamer valt zeer veel licht binnen door de grote ramen aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde van de woning. In het plafond van de uitbouw zit een grote lichtkoepel en inbouwspots. In de woonkamer is een haard, ligt een houten vloer, het plafond en de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde een prachtig uitzicht over een heel ruim, groen speelveld.

De -aan de achterzijde van de woning gelegen- open eetkeuken heeft een keukenopstelling met veel onder-, en bovenkasten en laden. De keukenopstelling is afgewerkt met een natuurstenen keukenblad. De keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, een vrij hangende rvs afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast, een vriezer (3 lades) en een vaatwasser.

First floor

Op deze verdieping vind u de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Vanaf de overloop kunt u –via een vaste trap- naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I is circa ?? m2 groot en is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer II, de masterbedroom is ?? circa m2 groot en is ook aan de voorzijde gelegen

Slaapkamer III is aan de achterzijde gelegen en is circa ?? m2 groot.

De badkamer heeft een ligbad met glazenscherm t.b.v. het douchen, een designradiator, een wastafel met meubel en een hangend toilet met inbouwreservoir.

Second floor

Op de zolder vind u de voorzolder en slaapkamer.

Op de voorzolder op de tweede verdieping heeft u een groot dakvenster, de cv-ketel (Itho HR 107 CW4 uit 2012), een wasmachine-aansluiting en bergruimte achter het knieschot.

De overloop geeft toegang tot de slaapkamer.

Slaapkamer IV (circa 10 m²) is voorzien van een wastafel, een dakkapel aan de achterzijde en bergruimte onder het knieschot.

Garden

De voortuin is ruim en voorzien van vaste beplanting.

De woning beschikt over een royale oprit met parkeergelegenheid voor twee auto`s.

De op het westen gelegen royale achtertuin biedt veel privacy en heeft terrassen, vaste beplanting, lichtpunten, wateraansluiting en gazon. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de garage en kunt u een achterom creëren naar de openbare weg achter de woning. U heeft een vrij uitzicht op o.a. de hoogste korenmolen van Nederland.

Details

Aanpandige garage

De praktische royale garage (circa 17 m²) heeft elektra en een kanteldeur aan de voorzijde bij de oprit.

Omgeving

De woning is gelegen in de gewilde wijk Princenhage, deze wijk is met circa 8.100 inwoners de op het één na grootste buurt van de Gemeente Breda. Het is een fijne, rustige en sociaal hechte gemeenschap, met een levendig verenigingsleven. De bewoners hebben vooral waardering voor de rust en de voorzieningen in dit deel van Breda.

De woning ligt op korte afstand van de historische dorpskern van Princenhage. Hier is een ruim aanbod aan winkels te vinden waaronder een Hema, modezaak, bakkerijen, supermarkten, drogist, twee slijterijen, een opticien, horeca-gelegenheden etc.

In de omgeving zijn basisscholen, sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard. Met de fiets bent u zo in het centrum van Breda of op het centraal station. Het oude en gezellige stadscentrum van Breda biedt u mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants, Het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum `De Barones`, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Recently viewed