38 photos available

Sold: Sophiastraat 51, 4811 EJ Breda

Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 90 m²
€325,000
Sold

General

Dit appartement wordt u aangeboden met een bieden-vanaf-prijs van € 325.000,-- k.k.
Wilt u in een sfeervol ruim appartement, hartje centrum van Breda, nabij het stadspark Valkenberg en het station wonen? Dan bent u bij dit zeer ruimte 3-kamer appartement op de 4e verdieping op het juiste adres!
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Construction period 1999
Status Sold
Offered since 21 August 2018

Features

Offer
Reference number 06058
Price €325,000
Service costs €171
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 21 August 2018
Last updated 03 December 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1999
Isolations Roof
Wall
Full
Cavity wall
Anchor free cavity wall
Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 90 m²
Content 360 m³
Surface area external storage rooms 17.9 m²
Surface area external, linked storage rooms 4.6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 1999
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Parking lot
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Dit appartement wordt u aangeboden met een bieden-vanaf-prijs van € 325.000,-- k.k.
Wilt u in een sfeervol ruim appartement, hartje centrum van Breda, nabij het stadspark Valkenberg en het station wonen? Dan bent u bij dit zeer ruimte 3-kamer appartement op de 4e verdieping op het juiste adres!

Ground floor

U betreedt dit mooie appartementencomplex via de centrale entree met belplateau en de brievenbussen. Vanuit de hal kunt u met de lift of met de trap naar de 4e verdieping waar het appartement Sophiastraat 51 is gelegen.

Other floors

Vierde verdieping:
Vanuit de hal met meterkast, berging, garderobe en video-intercom kunt u naar de woonkamer, de slaapkamer aan de achterzijde, de badkamer, de berging en het toilet.

De woonkamer met open keuken (circa 50 m2 plus 17 m2 van de slaapkamer) is een fijne lichte ruimte met grote ronde ramen aan de voorzijde en een loopdeur naar de loggia. De woonkamer is ruim genoeg om een zithoek en een grote eettafel te plaatsen. Op de vloer ligt een stijlvolle houten vloer. De woonkamer oogt extra hoog door de hoogte, deze is maar liefst 3,60 m.

De slaapkamer aan de voorzijde (ca. 4,75 bij 3,70 m) is thans bij de woonkamer getrokken, maar is eenvoudig weer te scheiden. Ook hier zijn weer mooie ronde ramen en is het plafond erg hoog.

De keuken heeft een moderne opstelling met onderkasten en lades aan een zijde en een vrijstaand element. In deze keuken is een vaatwasser, 1 ½ spoelbak. Koken geschiedt op een inductie-kookplaat met daarboven een RVS afzuigkap. Via de deur kunt u naar de loggia en naar de slaapkamer aan de achterzijde van het complex.

De loggia is op het zuiden gelegen en heeft een mooi uitzicht over het mooi aangelegde binnenterrein van het complex “De poort van Breda”.

De masterbedroom (circa 4,75 bij 5.08 m.) is rustig aan de achterzijde van het complex gelegen en is zeer ruim met ruimte voor een grote kast en bed. Ook hier vindt u weer de (met los systeem verduisterbare) ronde ramen en een hoog plafond.

Nabij deze slaapkamer vindt u een geheel betegelde badkamer met dubbele wastafel, douche en ligbad met thermostatische kraan.

In de hal is nog een extra berging die als voorraadkast of werkkast gebruikt kan worden, met hierin de wasmachine en/of droger-aansluiting, de cv-ketel en de warmte-terugwin-unit.

Via de hal is een modern separaat toilet (hangend toilet, inbouwreservoir, fonteintje en geheel betegeld) bereikbaar.

Balcony

De loggia is op het zuiden gelegen en heeft een mooi uitzicht over het mooi aangelegde binnenterrein van het complex “De poort van Breda”.

Details

BERGING en PARKEREN
In het souterrain heeft u hier een privé-berging (ca. 2,07 bij 2,78 m.) tot uw beschikking. Voor u is een parkeerplaats (nummer 67) in de parkeerkelder gereserveerd. De parkeerkelder is goed bereikbaar en af te sluiten middels een op afstand bedienbare hekwerken.

BIJZONDERHEDEN
- Het appartementencomplex is gebouwd in 1999 en destijds optimaal geïsoleerd;
- In de meterkast vindt u zeven groepen, aardlekschakelaar en 3-fasestroom;
- Het appartement heeft energielabel B;
- Het gehele appartement heeft wanden met stukwerk;
- In de woonkamer en de slaapkamers ligt een mooie “Maple”-parketvloer;
- In het algemene trappenhuis is de meterkast;
- Verwarming van het appartement en het water geschiedt via een combi-ketel van het merk Radson uit 1999;
- Het gehele appartement is voorzien van isolerende beglazing in houten kozijnen.

LOCATIE
De Sohiastraat is gelegen op loopafstand van het centrum van Breda met alle stedelijke voorzieningen. Het stadspark Valkenberg is op korte afstand, net als sportclubs, basis- en middelbare scholen. Met de auto bent u zo bij de snelwegen A16, A27 en A58 rondom Breda. Het NS-station is binnen twee minuten loopastand te bereiken.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Door het kopen van een appartement wordt u automatisch en van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Samen bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van de schil van dit appartementencomplex. U betaalt een maandelijkse bijdrage (servicekosten) hiervoor. De servicekosten bedragen € 171,- per maand. Hierin zijn o.a. inbegrepen: opstalverzekering, schoonmaak en verlichting gezamenlijke ruimtes groot- en klein onderhoud en reservering voor toekomstig onderhoud.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Floor plans

Extra

Recently viewed