35 photos available

Sold: Petrusstraat 57, 4834 WR Breda

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 138 m²
Liveable area 102 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€275,000
Sold

General

Deze ruime middenwoning is op een uitstekende locatie in de wijk Overakker (Breda-Zuid) gelegen. De woning heeft een lichte woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdiepingen zijn drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder vindt u een extra slaapkamer met dakkapel. Bent u op zoek naar een leuke woning op een fijne locatie en schrikt u niet terug van een renovatie, dan is dit wel... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1965
Status Sold
Offered since 05 December 2018

Features

Offer
Reference number 06067
Asking price €275,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 05 December 2018
Last updated 03 April 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1965
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 138 m²
Effective area 102 m²
Content 373 m³
Surface area external storage rooms 7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 6 of which (5 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway
Near public transport
Near school
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate E
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta 28c HR CW 4
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes

Definition

Deze ruime middenwoning is op een uitstekende locatie in de wijk Overakker (Breda-Zuid) gelegen. De woning heeft een lichte woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdiepingen zijn drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder vindt u een extra slaapkamer met dakkapel. Bent u op zoek naar een leuke woning op een fijne locatie en schrikt u niet terug van een renovatie, dan is dit wellicht de woning voor u!

Grondoppervlakte: 138 m2
Woonoppervlakte: 102 m2
Inhoud: 373 m3 exclusief berging achtertuin
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk
Bouwjaar: circa 1965

Ground floor

De entree geeft toegang tot de verdiepte kelderkast, het toilet (1/2 betegeld en hangend toilet), trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

De doorzonwoonkamer is heerlijk licht door de grote ramen aan de voor- en achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer stapt u zo –via een loopdeur- de achtertuin in.

Er ligt een praktische laminaatvloer in de woonkamer.

Aan de achterzijde van de woning is de ruime keuken. Deze keuken is heel praktisch ingericht met een L-vormig keukenopstelling met veel werkblad, onder- en bovenkasten en met diverse apparatuur zoals vaatwasser, oven, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, gaskookplaat. Vanuit de woonkamer kunt u naar de keuken.

First floor

De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers, badkamer, vaste kast en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De eerste ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. In deze kamer is veel lichtinval door de grote raampartij.

De tweede en derde slaapkamer zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamers zijn ook voorzien van heerlijke raampartijen.

De betegelde badkamer heeft een douche, wasmachine-aansluiting (er is plaats voor een smalle wasmachine), designradiator en een wastafel met meubel. De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen.

Second floor

Vanaf de overloop is de tweede verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot de voorzolder en een zeer ruime slaapkamer. Op de voorzolder is bergruimte in het knieschot gecreëerd.

Op de voorzolder vindt u de combi-ketel.

De zeer ruime vierde slaapkamer heeft aan de achterzijde een dakkapel en bergruimte in het knieschot aan de voorzijde van de woning.

Garden

De border aan de voorzijde is voorzien van vaste beplanting.

De achtertuin, met een diepte van twaalf meter en breedte van zes meter, is voorzien van terras, vaste beplanting, gazon en een watertappunt. De tuin ligt op het oosten.

Achter in de tuin is een stenen berging (ca.2,20 bij ca. 3,30 m.) met elektra gesitueerd. Vanuit de achtertuin kunt u –via de brandgang- naar de openbare weg.

Details

VOORZIENINGEN
- De automatische groepenkast bestaat uit vijf groepen en twee aardlekschakelaars;
- De combi-ketel is een Remeha Calenta 28C HR CW 4 uit 2013;
- De woning is deels voorzien van kunststoffen kozijnen met isolerende beglazing en een draai-/kiepsysteem (voorzijde woning), het andere deel zijn houten kozijnen met grotendeels enkele beglazing (achterzijde);
- De woonkamer heeft aan de voorzijde een automatische screen, aan de achterzijde een automatisch zonnescherm;

LOCATIE
De Petrusstraat is gelegen op een aantrekkelijke locatie in de wijk “Overakker”. Deze wijk is ruimtelijk opgezet met veel groenvoorzieningen. In de directe omgeving bevinden zich alle voorzieningen, zoals winkelcentra (De Burcht en Valkeniersplein), bushaltes, scholen, verschillende sportmogelijkheden, speeltuin, kinderboerderij, zwembad Wolfslaar en het Ulvenhoutse bos. De gezellige Ginnekenmarkt ligt op enkele loopminuten. De diverse uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Floor plans

Extra

Recently viewed