Description

!!!Door de vele reacties is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen!!!

Mailt u s.v.p. uw gegevens, dan kan ik contact met u opnemen als er ruimte komt in de agenda.
Excuses voor het ongemak!

Driekamerappartement gelegen op de derde verdieping, met ruime berging en twee balkons. Bovendien is er een afgesloten gezamenlijke privé-tuin.
De woning is uitstekend gelegen ten opzichte van het Valkeniersplein, Ginnekenmarkt, winkelcentrum de Burcht, Mastbos, het Markdal, sportfaciliteiten en diverse in- en uitvalswegen. Het appartement is goed onderhouden.

Note van de eigenaar:
“Ik heb 20 jaar lang met heel veel plezier in de Marialaan 2B gewoond. Een heerlijke wandeling door het Markdal of het Mastbos, genieten van het terras in het Ginneken, met vrienden een hapje eten of even boodschappen doen op het Valkeniersplein. Alles op loopafstand. Dit zal ik gaan missen! Ik hoop dat de volgende eigenaar hier met heel veel plezier gaat wonen!”

Ground floor

U komt binnen in een ruime hal (ca. 1,82 bij 3,12 m.) met een praktische garderobekast en intercominstallatie. De hal biedt toegang tot de studeerkamer, de slaapkamer en een separaat toilet (hangend toilet, inbouwreservoir en fonteintje). 

De lichte studeerkamer is vanuit de hal bereikbaar door een brede en hoge dubbele deur met matte beglazing. De kamer is 2,73 bij 3,12 m. groot, ligt aan de voorzijde van het appartement en staat in open verbinding met de woonkamer. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot een balkon (3,12 bij 1,23 m).

De ruime, lichte woonkamer met open keuken is 9,22 bij 3,73 m. 
De keuken (ca. 9 m2) is voorzien van een keukenblok met 4-pits ceramische kookplaat, RVS schouw-afzuigkap, RvS spoelbak, hoge koelkast met vriesvak, RVS combi-magnetron/grill, drie RVS lades, smalle vaatwasser, plintverwarming en diverse opbergkastjes. De CV-ketel is mooi weggewerkt in een kast naast het keukenblok.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een balkon (2,67 bij 1,16 m.), gelegen aan de achterkant tevens zonzijde van het complex met uitzicht op de privetuin.

De opvallend lichte slaapkamer (3,19 bij 4,30 m.) is aan de achterzijde van het appartement gelegen. Deze kamer heeft een zeer ruime vaste kast met hang- en legmogelijkheid en een hoge, royale spiegeldeur. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de doucheruimte. 

De doucheruimte (3,46 bij 0,90 m.) is geheel betegeld en voorzien van een wastafel met spiegel en een inloopdouche. Daarnaast vindt u hier een vaste kast met veel bergruimte en de wasmachine-aansluiting. 

In het souterrain is een ruime privéberging van circa 4,40 bij 4,20 m. 

Direct grenzend aan het appartement is in het trappenhuis een meterkast met zeven elektragroepen en de gas- en elektrameter. 

Bijzonderheden:
- Het gehele appartement is voorzien van isolerende beglazing. De kozijnen aan de balkons zijn van hout de overige kozijnen zijn van kunststof; 
- Het gehele appartement is voorzien van een mooi lamellenparket met een eikenhouten toplaag. De vloer is in februari van dit jaar geschuurd en in de olie gezet; 
- In alle ruimten zijn in de strak gestuukte plafonds (dimbare) inbouwspotjes verwerkt; 
- Verwarming en warmwatervoorziening door middel van een Vaillant HR combi-ketel uit 2000 (ketel wordt regelmatig gecontroleerd); 
- Een bankgarantie of het storten van een waarborgsom maakt deel uit van de overeenkomst; 
- Koper is vrij in zijn notariskeuze;

 
Vereniging van Eigenaren:
- Er is een actieve VvE aanwezig, de maandelijkse bijdrage is € 120,00 per maand. In de servicekosten zijn onder andere de volgende zaken inbegrepen: opstalverzekering, reservering groot- en klein onderhoud, schoonmaakkosten entree en trappenhuis, reinigen buitenramen, administratiekosten en tuinonderhoud; 
- Voorjaar 2022 zal het schilderwerk aan de gehele buitenzijde nog in opdracht en voor rekening van de VvE worden uitgevoerd. 
- Medio 2023 vindt de herinrichting van de Marialaan plaats, de huidige rijbaan wordt een enkele 50 km/u weg, hierdoor ontstaat er meer ruimte voor groen, het fietspad en parkeren, meer informatie: https://www.planbreda.nl/voorlopig+ontwerp+herinrichting+allerheiligenweg/default.aspx. 

Bouwjaar:					    circa 1962
Woonoppervlakte:			    circa 68,71 m² 
Externe bergruimte:			    circa 18,45 m² 
Gebouw geboden buitenruimte:	circa 6,34 m2
Inhoud:	   				        circa 213,17 m³
Aanvaarding: 				    in overleg, op kort termijn mogelijk
Energielabel:				        C

Details

ALGEMEEN BIJ VERKOOP
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. 

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Features