47 photos available

Sold: Liesboslaan 85, 4838 ET Breda

Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 385 m²
Liveable area 144 m²
€425,000
Sold

General

Op toplocatie aan de grens van Breda/Princenhage gelegen sfeervol gemoderniseerde karakteristieke 2-onder-1kap-erkerwoning met ruime woonkamer-en-suite, keuken, serrekamer, badkamer, vier slaapkamers (vijf mogelijk), garage, tuinkamer, oprit voor meerdere auto’s en achterom.
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Construction period 1937
Status Sold
Offered since 15 March 2018

Features

Offer
Reference number 06039
Asking price €425,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 15 March 2018
Last updated 22 May 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Front gable
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 385 m²
Effective area 144 m²
Content 550 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Surface area external storage rooms 16 m²
Surface area external, linked storage rooms 30 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Boiler
Type of boiler HR Remeha Quinta 28c CW4
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 4
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Op toplocatie aan de grens van Breda/Princenhage gelegen sfeervol gemoderniseerde karakteristieke 2-onder-1kap-erkerwoning met ruime woonkamer-en-suite, keuken, serrekamer, badkamer, vier slaapkamers (vijf mogelijk), garage, tuinkamer, oprit voor meerdere auto’s en achterom.

Ground floor

Via een zeer ruime oprit komt u bij de overdekte zij-entree.

U komt de woning binnen via de hal/gang met eikenhoutenvloer, glas-in-loodramen en lambrisering van authentieke tegels, garderobe en toegang tot de woonkamer en keuken.

Aan de gang grenzen de verdiepte kelderkast (met meterkast 8 groepen en twee aardlekschakelaars, gas-, water- en elektrameter en raampje), het toilet met fonteintje, keuken en woonkamer.

De sfeervolle kamer-en-suite woonkamer is circa 35 m2 met strak gestukte wanden. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht over de voor- en achtertuin. Op de vloer ligt een mooie eikenhouten vloer. Extra sfeer/warmte brengt de open haard in marmeren schouw. Aan de voorzijde heeft de woning een mooie erker en aan de achterzijde stapt u –via de keuken- de aangebouwde serre-kamer in.

Vanuit de serre-kamer (circa 8 m2) heeft u een fijn uitzicht over de achtertuin. Bij lekker weer kunnen de openslaande deuren open en heeft u direct toegang tot de achtertuin.

Aan de achterzijde van de woning is de keuken (circa 11 m2) gesitueerd. In de L-vormige keuken vindt u een L-vormig aanrecht met onder- en bovenkasten met 4-pits-gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, grote koelkast en vriezer (deze laatste twee zijn ter overname). Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

First floor

Via de trapopgang –met drie mooie lange glas-in-lood-ramen- in de gang komt u uit op de overloop met inbouwkast en vaste trap naar de zolderkamer. Op de eerste verdieping vindt u de badkamer en drie slaapkamers.

De masterbedroom (circa 14 m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft een open vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. Vanuit deze kamer heeft u een mooi uitzicht over de voortuin.

De tweede slaapkamer (circa 12 m2) is aan de achterzijde gelegen en heeft een vaste kast (met hang- en legmogelijkheid). Deze kamer staat in open verbinding met de voorkamer. E.e.a. is zeer eenvoudig geheel gescheiden te maken.

De sfeervolle derde slaapkamer (circa 5 m2) is aan de voorzijde gelegen en beschikt over mooie glas-in-loodramen.

In de geheel betegelde badkamer vindt u een wastafel, een douche, een toilet en een designradiator. Vanuit deze badkamer kunt u naar het ruime balkon aan de achterzijde van de woning.

U heeft een extra gevoel van ruimte door de plafondhoogte van 2,77 m.

Second floor

Deze verdieping is te bereiken via een afgesloten vaste trap. Deze zolder heeft een slaapkamer en een ruime wasruimte/technische ruimte (mogelijkheid tot vijfde slaapkamer).

De vierde slaapkamer (circa 10 m2) is aan de voorzijde van de woning gelegen een heeft een wastafel (met warm en koud water) in een nis, een dakkapel en praktische bergruimte in het knieschot.

De praktische technische ruimte/waskamer (4,05 m. hoog) is erg ruim (15,5 m2). Hierin is de opstelplaats voor de cv-combiketel, een vaste kastenwand, een wasmachine-aansluiting en een dakraam.

Garden

TUIN
Deze karakteristieke woning heeft een zeer aantrekkelijke achtertuin (van maar liefst circa 17,50 m. diep en 10,00/6,00 m. breed) pal op het zuiden met watertappunt, lichtpunten en vetvangput. In deze achtertuin met diverse terrassen, vaste beplanting en berging, zit u geheel privé en heeft u een vrij uitzicht over een weiland met paardjes, welke grazen op de Rith.

TUINKAMER
In de achtertuin staat een sfeervolle tuinkamer van circa 17,50 m2 voor de diverse hobby’s met houtkachel (ter overname) en aanrecht (met warm en koud water).

Details

GARAGE
De garage is rechtstreeks vanaf de carport bereikbaar en is maar liefst 16 m2 groot. Thans is de garage in gebruik als berging met een grote vaste kastenwand.

CARPORT
Voor de garage ligt een –door een poort af te sluiten- carport met fijne lichtkoepels, inbouwspots en toegang tot de achtertuin en de woning.

BIJZONDERHEDEN
- De plafondhoogte op de eerste verdieping is circa 2,77 m;
- In de woning zijn paneeldeuren
- De woning is geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Verwarming/warm water wordt geleverd door HR Remeha Quinta 28c CW4
- Aangezien de woning ouder is dan 70 jaar, zal in de koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen;

LOCATIE

Rith is een buurtschap in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt ten zuidwesten van de stad Breda, bij buurtschap Lies en het Liesbos. U woont heerlijk vrij, maar toch dicht bij de snelweg en de voorzieningen van Princenhage, Prinsenbeek en Etten-Leur. Binnen 15 minuten kunt u op de Grote Markt van Breda staan.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Floor plans

Extra

Recently viewed