Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda Photo - Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda
37 photos available

Sold: Kangoeroestraat 21, 4817 GA Breda

Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 94.19 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€250,000
Sold

General

Door de grote belangstelling voor dit appartement is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Mocht u op de kandidatenlijst willen worden geplaatst, wilt u dan s.v.p. een mailtje zenden naar mariska@mfvastgoed.nl?

Op begane grond gelegen, ruim, vier-kamer-hoekappartement met woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, badkamer, toilet, inpandige berging, achtertuin met berg... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Construction period 1999
Status Sold
Offered since 25 January 2021
Offered since 25 January 2021

Features

Offer
Reference number 06158
Asking price €250,000
Service costs €201.80
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 25 January 2021
Last updated 20 February 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Type of construction Existing estate
Construction period 1999
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall
Floor
Full
Insulated glazing
Wall
Surfaces and content
Effective area 94.19 m²
Living area 35.67 m²
Kitchen area 4.68 m²
Content 280 m³
Surface area external storage rooms 6.61 m²
Surface area external, linked storage rooms 4.52 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Number of parking spaces 1
Water heating District heating
Bathroom facilities Bath
Sink
Steamcabin
Toilet
Garden available Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ginneken A A17 Ginneken A A17
Range Condominium

Description

Door de grote belangstelling voor dit appartement is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Mocht u op de kandidatenlijst willen worden geplaatst, wilt u dan s.v.p. een mailtje zenden naar mariska@mfvastgoed.nl?

Op begane grond gelegen, ruim, vier-kamer-hoekappartement met woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, badkamer, toilet, inpandige berging, achtertuin met berging. Privé-parkeerplaats op het achtergelegen terrein.

Een ideaal appartement voor zowel starters als senioren!

Ground floor

Via de voordeur komt u in de hal met garderobenis en meterkast (moderne groepenkast met zeven groepen en een aardlekschakelaar). De hal geeft toegang tot de woonkamer en het toilet.,

De toiletruimte is geheel betegeld en heeft een hangend toilet, inbouwreservoir, fonteintje en mechanische ventilatie.

De woonkamer (ca. 4,84 x 7,37 m.) met open keuken heeft grote ramen aan de voorzijde en bij de overkapping bij de voordeur. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hal naar de slaapkamers.

De open keuken is voorzien van een eenvoudige L-vormig keukenopstelling met onder- en bovenkastjes, ceramische kookplaat, oven/grill, uitschuifafzuigkap, koelkast en spoelbak.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige berging van ca. 1,48 bij 2) met mechanische ventilatie-unit.

Vanuit de woonkamer komt u in een ruime hal met vaste kast (hang- en legmogelijkheid) en toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Alle slaapkamers grenzen aan de privé-achtertuin, aan de achterzijde van het appartement.

De eerste slaapkamer heeft een afmeting van circa 3,15 bij 4,26 m. Deze kamer heeft een grote vaste kast met hang- en legmogelijkheid en een vaste wastafel. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot de tuin.

De tweede slaapkamer heeft een afmeting van circa 1,77 bij 4,26 m.

De derde slaapkamer heeft een afmeting van circa 2,26 bij 4,26 m.

In de licht betegelde, ruime badkamer vindt u een stoom-douchecabine, een wastafel met meubel, een hangend toilet en een bubbelligbad.

Garden

Achter het appartement vindt u een privé-tuin van 5,45 bij 7.40 m met vijver en wateraansluiting en een berging. Vanuit de tuin kunt u via een poort naar het parkeerterrein achter het appartementencomplex.

Voor het appartement heeft een u een kleine plantenborder.

De berging is 3 bij 2,28 m. met elektra en een tegelvloer.

Details

Parkeren en parkeerplaats
Op het parkeerterrein achter het appartementencomplex heeft u een privé-parkeerplaats (de vierde parkeerplaats, vanaf het complex). De parkeerplaatsen kunnen los worden verkocht, omdat het een separaat object is met eigen WOZ waarde, maar deze verkoop is inclusief de parkeerplaats.

Daarnaast kunt u vrij parkeren aan de openbare weg.

Locatie en bereikbaarheid
Dit 4-kamer appartement is gelegen in het complex De Drie Hoven. Het complex is gelegen op rustige locatie op de grens van de wijken Brabantpark en Heusdenhout. Het complex bestaat uit 58 diverse soorten woningen/appartementen.

De wijken Heusdenhout en Brabantpark zijn gesitueerd op korte afstand van het stadscentrum. In de directe nabijheid bevinden zich groenvoorzieningen, diverse winkels, verschillende sportaccommodaties, lagere scholen, middelbare scholen en hoger- en middelbaar beroeps-onderwijs. Het NS-station is op korte afstand gelegen en is met het openbaar vervoer goed te bereiken.

De snelwegen richting Rotterdam (A16), Antwerpen (A16), Utrecht (A27) en Tilburg/Eindhoven (A58) zijn gemakkelijk te bereiken.

Vereniging van Eigenaars:
Als eigenaar van een appartement bent u van rechtswege lid van de VvE. De bijdrage hiervoor is momenteel circa € 201,80,- per maand. Hierbij zijn inbegrepen: reservering groot onderhoud, gebruikelijke verzekeringen enzovoort. De Vereniging van Eigenaren bestaat uit betrokken en actieve leden en is financieel gezond. De stukken van de VvE zijn beschikbaar en op te vragen via de makelaar.

Bezichtigingen:
U bent van harte welkom om dit keurig onderhouden appartement te bezichtigen! Wilt u s.v.p. contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen?

Bijzonderheden

- De verwarming en de warmwatervoorziening geschiedt door middel van stadsverwarming met een doorstroomapparaat (Ferrolli uit 2010);
- De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over vloer- en muurisolatie alsmede isolerende beglazing in de (hardhouten) buitenkozijnen;
- De (verdiepings-)vloeren zijn van beton;
- Het appartement is geheel voorzien van een lamel parketvloer met hardhouten toplaag;
- Alle ramen zijn voorzien van elektrisch te bedienen rolluiken aan de buitenzijde;
- Het appartement is voorzien van een glasvezel-aansluiting.

ALGEMENE INFORMATIE BIJ VERKOOP
Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijde een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar. Bij een oudere woning/appartement zal de ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met: Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1 4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed