14 photos available

Sold: Heuvelstraat 20a, 4813 GA Breda

Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Liveable area 78 m²
Acceptance By 01 March 2019
Status Sold
€168,000
Sold

General

Ruime, goed onderhouden bovenwoning met grote woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers en badkamer. Gelegen in een karakteristieke straat in de woonwijk “Princenhage”.
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Construction period 1928
Status Sold
Offered since 31 January 2019

Features

Offer
Reference number 06071
Asking price €168,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By 01 March 2019
Offered since 31 January 2019
Last updated 01 April 2019
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1928
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 78 m²
Living area 29.37 m²
Kitchen area 18.25 m²
Content 260 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate F
Boiler
Type of boiler Remeha, Tzerra Plus 28c CW4
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath
Double sink
Toilet
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Ruime, goed onderhouden bovenwoning met grote woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers en badkamer. Gelegen in een karakteristieke straat in de woonwijk “Princenhage”.

Ground floor

Begane grond
hal/entree met meterkast en toegang tot de eerste verdieping.

First floor

De overloop geeft u toegang tot de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer. Boven de trap is een zeer ruime, praktische bergruimte gecreëerd.

De lichte, ruime woonkamer (ca. 8.18 x 3.95 m.) is voorzien van een laminaatvloer en twee schouwen, waarvan een met elektrische haard.

Aansluitend aan de woonkamer is de open eetkeuken (ca. 2.92 x 6.61 m, uit zomer 2017) met L-vormige moderne inbouwkeuken voorzien van een composiet- aanrechtblad, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en diverse onder- en bovenkasten (waaronder een apothekerskast). De vloer is geheel en de wanden zijn hier half betegeld. De cv-ketel is in een hoek gesitueerd. De gezellige eetkamer heeft een lichtkoepel t.b.v. extra lichtinval.

Via de overloop komt u in de badkamer. De badkamer (gerenoveerd in 2017 van ca. 2.10 x 2.81 m.) is geheel betegeld en heeft een wasmachine-aansluiting (de passende, smallere wasmachine is ter overname), mechanische ventilatie, designradiator, ligbad met thermostatische kraan, raindance-douche en glazen wand t.b.v. het douchen. De twee hardstenen wastafels zijn geplaatst op een wastafelmeubel. Het hangend toilet heeft een inbouwreservoir.

In slaapkamer I (ca.2.66 x 3.21 m.) zijn de wanden geheel gestuukt. Deze kamer heeft een ruime vaste kast. De masterbedroom is vanuit de eetkeuken bereikbaar.

De slaapkamer II (ca. 2.10 x 2.28 m.) is geheel gestuukt en is aan de voorzijde van de woning gelegen. Door het grote raam en de deur is er veel lichtinval in deze slaapkamer.

Details

Vereniging van eigenaars en servicekosten
Er is geen Vereniging van Eigenaars voor dit appartement opgericht. Er is dus geen voorschot voor de opstalverzekering, onderhoud en reservering voor toekomstig onderhoud.
Heuvelstraat 20 en 20Aa hebben wel een gezamenlijke watermeter en het verbruik wordt naar rato van aantal bewoners verrekend.

Locatie
Op loopafstand bevindt zich de gezellige “Haagsemarkt” en het praktische Dr. Struyckenplein. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, tevens zijn er horecagelegenheden en diverse speciaalzaken.
Binnen enkele minuten bevindt u zich in het gezellige stadscentrum van Breda of op het centraal station. De diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer (richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58)) zijn zeer goed te bereiken. In de omgeving zijn ruim voldoende vrije parkeergelegenheden beschikbaar.

In de omgeving zijn sportvoorzieningen, kerken, de bibliotheek en de woonboulevard. Het oude en gezellige stadscentrum van Breda biedt u mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals verschillende restaurants, winkelstraten, het winkelcentrum `De Barones`, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda
Bijzonderheden
- Verwarming van de woning en warm water geschiedt middels een combi-ketel Remeha, Tzerra Plus 28c CW4 (in mei 2017 is deze geheel nieuw geïnstalleerd);
- Het appartement is voorzien van een laminaatvloer;
- In 2015 is de bitumineuze dakbedekking van de woning vernieuwd;
- De bovenwoning heeft grotendeels houten en een enkel kunststoffen kozijn en is geheel voorzien van isolerende beglazing;
- Moderne meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar;
- De gasmeter is onder het wastafelmeubel in de badkamer geplaatst;
- Het houtwerk aan de binnen- en buitenzijde is in 2017 geschilderd.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwet-geving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/ verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoekplicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Floor plans

Extra

Recently viewed