Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda Photo - Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda
37 photos available

Sold: Heilaarpark 37, 4814 NJ Breda

Type of residence House, mansion, detached house
Plot size 745 m²
Liveable area 176 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€799,000
Sold

General

Wilt u op heerlijke rustige locatie in de villawijk “Heilaarpark” wonen?
Heilaarpark 37 is een heerlijk ruim huis, met de uitstraling van de jaren ’30, maar het comfort van heden. Deze woning heeft een woonkamer, kantoor, ruime open keuken, bijkeuken, badkamer, vijf slaapkamers, garage en voor-, zij- en achtertuin.
Features
All characteristics
Type of residence House, mansion, detached house
Construction period 2001
Status Sold
Offered since 21 August 2020
Offered since 21 August 2020

Features

Offer
Reference number 06138
Asking price €799,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 21 August 2020
Last updated 24 November 2020
Construction
Type of residence House, mansion, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Roof materials Bitumen
Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Anchor free cavity wall
Cavity wall
Floor
Full
Insulated glazing
Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 745 m²
Effective area 176 m²
Content 724 m³
Surface area other inner rooms 29 m²
Surface area external storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Front yard
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation North
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 3 - Type Side yard
Garden 3 - Orientation West
Garden 3 - Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Radson
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 3
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Solar water heating
Heating Central heating
Gas fireplace
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Princenhage P 2079 Princenhage P 2079
Area 745 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Ownership Full ownership

Description

Wilt u op heerlijke rustige locatie in de villawijk “Heilaarpark” wonen?
Heilaarpark 37 is een heerlijk ruim huis, met de uitstraling van de jaren ’30, maar het comfort van heden. Deze woning heeft een woonkamer, kantoor, ruime open keuken, bijkeuken, badkamer, vijf slaapkamers, garage en voor-, zij- en achtertuin.

Ground floor

Via de dubbele deur komt u de woning binnen in de ruime entree met garderobe, een toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, de meterkast met tien automatische groepen en drie aardlekschakelaar. U heeft hier toegang tot de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen, openslaande deuren aan de achterzijde en de erker bij de zijtuin. Bij de zithoek heeft u een gashaard voor extra sfeer. Op de vloer ligt een mooie parketvloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Vanuit de woonkamer is een praktisch kantoor bereikbaar. Deze ruimte is heerlijk licht en ligt aan de voorzijde van de woning.

De open keuken is uitgevoerd met een praktische U-vormige opstelling, bestaande uit twee delen, met diverse inbouwapparatuur. Met vervanging van deze keuken dient u rekening te houden. In keuken is een zeer praktische ruime voorraadkast. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken. Via de openslaande deuren stapt u de –heerlijk privé gelegen- achtertuin in.

De bijkeuken is bereikbaar vanuit de keuken en de garage.

De praktische garage ligt naast/achter de woning en is bereikbaar –middels dubbele deuren- vanaf de oprit en de achtertuin.

First floor

Via de trapopgang komt u op de overloop met inbouwkast en de vaste trap naar de zolderetage. Op de eerste verdieping vindt u de badkamer en drie slaapkamers.

De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen. Vanuit deze kamer heeft u een mooi uitzicht over de achtertuin.

De tweede slaapkamer is aan ook aan de achterzijde.

De sfeervolle derde slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. Deze kamer heeft een sfeervolle ruime nis, waarin een vaste kast te creëren is.

Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van laminaat.

In de heerlijk ruime, betegelde badkamer vindt u een dubbele wastafel met meubel, een separate douche, een toilet en een ligbad.

Second floor

Deze verdieping is te bereiken via een vaste trap. Deze zolderetage heeft een overloop (met vaste kast) en twee slaapkamers.

De vierde slaapkamer is door de dakkapel en het veluxraam een leuke lichte slaapkamer. In deze kamer vindt u –in een vaste kast- de cv-ketel (Radson). Erg praktisch is de bergruimte in de vaste kast en in de luiken in het knieschot.

De vijfde slaapkamer heeft een leuke bedstede met een vaste kast.

Garden

De woning is mooi op het perceel gelegen, zodat er van een fijne voor-, zij- en achtertuin te genieten is. De achtertuin biedt veel privacy en heeft een chalet, een terras, gazon, wateraansluiting en borders met vaste beplanting. Vanuit de achtertuin kunt u de op twee manieren naar de voortuin/oprit.

De gehele tuin is omheind met hekwerk.

Details

PARKEERGELEGENHEID
Voor de garage, op de oprit, kunt u makkelijk twee auto parkeren. Aan de openbare weg is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

BIJZONDERHEDEN
- Door het zonnepaneel zijn de stookkosten minder hoor;
- Het mechanische ventilatie-systeem zorgt voor een juiste luchtklimaat in de woning;
- In de woning is een alarmsysteem geïnstalleerd.

LOCATIE
Het Heilaarpark ligt in Breda-West, nabij de Princenhage, Westerpark, de meubelboulevard en het bruisende stadscentrum van Breda. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Princenhage of in het winkelcentrum van Tuinzigt. De uitvalswegen van Breda zijn goed bereikbaar. Het liesbos, het centrum van Breda en Etten-Leur bereikt u snel met de fiets over het snelle fietspad van Breda naar Etten-Leur.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Floor plans

Extra

Close

Recently viewed