57 photos available

Sold: Haagdijk 251, 4811 TS Breda

Type of residence Apartment, two-storey house, 2-storey upstairs flat
Plot size 334 m²
Liveable area 400 m²
€475,000
Sold

General

Aantrekkelijk gelegen verhuurde winkel met zeer ruime bovenwoning, tuinkamer (met keuken en badkamer), dakterras, tuin, kelder, poort vanaf Haagdijk.
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, two-storey house, 2-storey upstairs flat
Construction period 1935
Status Sold
Offered since 10 November 2018

Features

Offer
Reference number 06063
Asking price €475,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 10 November 2018
Last updated 29 November 2018
Construction
Type of residence Apartment, two-storey house, 2-storey upstairs flat
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1935
Roof materials Tiles
Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 334 m²
Effective area 400 m²
Content 1,426 m³
Surface area other inner rooms 25 m²
Surface area external, linked storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre
Boiler
Type of boiler Bosch HRC 35 Gaskeur CW/HRww, toepassingsklasse 5
Heating source Gas
Year of manufacture 2003
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Possibility of fireplace
Solar collectors
Has a flue tube Yes
Garden available Yes

Definition

Aantrekkelijk gelegen verhuurde winkel met zeer ruime bovenwoning, tuinkamer (met keuken en badkamer), dakterras, tuin, kelder, poort vanaf Haagdijk.

Ground floor

Op de begane grond is de winkel (in verhuurde staat) van maar liefst circa 16 m. diep en gemiddeld 4,50 m, breed. Achter de winkel ligt een multifunctionele ruimte van circa 6 m. bij 3 m., een kantoor, opslag en het toilet. Vanuit de winkel heeft u toegang tot de kelder van 2,15 bij 4,80 m met daarin de meterkast (6 automatische groepen).

Naast de winkel is aan de ene zijde een ruime poort. Aan de andere zijde is de entree met trapopgang (met meterkast van 4 groepen) van de bovenwoning gelegen.

First floor

U komt op de eerste verdieping uit op de overloop. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot de woonkamer, eetkeuken, kantoor, het toilet, het dakterras en de vaste trap naar de eerste verdieping.

De ruime, lichte woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft vier mooie ramen met glas-in-lood, een parketvloer en is maar liefst 3 meter hoog.

De lichte eetkeuken is recent geheel gerenoveerd (2013) en bestaat uit twee keukenblokken in lichte opstelling met lades en kasten. met koelkast, vriezer (3 lades), cooker, circulatie-afzuigkap, oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis (met wokbrander). De wanden zijn strak gestukt en op de vloer ligt een praktische kunststoffen tegelvloer.

Grenzend aan het dakterras ligt het kantoor, waar vanuit u een mooi uitzicht heeft over het dakterras door de grote kantelramen. De wanden zijn afgewerkt met fijn schuurwerk, het plafond is strak gestukt.

De toiletruimte op de eerste verdieping heeft een hangend toilet, inbouwreservoir en een raampje t.b.v. natuurlijke ventilatie.

Het zeer ruime dakterras is maar liefst circa 20 meter diep en op het zuiden gelegen.

Achteraan het dakterras vindt u de multifunctionele rimte, met daarin de wasmachine-aansluiting, bergruimte en de cv-ketel. Via een vaste trap heeft u toegang tot de tuinkamer op de begane grond.

De keurig afgewerkte tuinkamer is een compacte, maar complete ruimte met woonkamer, toilet, douche en keuken.

Vanuit de tuinkamer stapt u in de heerlijke, sfeervolle achtertuin. Deze mooie tuin ligt geheel privé en is mooi aangelegd. De tuin is gemiddeld 17 m diep en 8 meter breed.

Vanuit de tuinkamer kunt u naar een gang, een buitenplaats en de garage, zodat u –via een dubbele poort- aan de Haagdijk kunt uitwegen.

Second floor

Via een vaste trap kunt u naar de tweede verdieping. Hier komt u uit op de overloop met toegang tot een ruime vaste kast (met omvormer t.b.v. de zonnecollectors op het dak), drie slaapkamer en de badkamer.

De twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn circa 17 en 19 m2 groot, zijn met hun 2,70 m. heerlijk hoog en hebben beiden een dakkapel (van kunststof) en een wastafel.

Aan de achterzijde ligt de derde slaapkamer. Deze kamer heeft een vaste kastenwand met daarin de cv-ketel t.b.v. de bovenwoning. Op de vloer ligt een laminaat. Deze kamer is circa 6,5 m2 groot.

De praktische, betegelde badkamer beschikt over een ligbad, hangend toilet met inbouwreservoir, wastafel en ruime douchecabine (met thermostatische kraan). Op de vloer ligt novilon en de wanden zijn betegeld.

Balcony

Het zeer ruime dakterras is maar liefst circa 20 meter diep en op het zuiden gelegen.

Garden

Vanuit de tuinkamer stapt u in de heerlijke, sfeervolle achtertuin. Deze mooie tuin ligt geheel privé en is mooi aangelegd. De tuin is gemiddeld 17 m diep en 8 meter breed.

Details

- De woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing, in de woonkamer staan voorzetramen voor het glas-in-lood;
- De ramen aan de achterzijde van de woning hebben rolluiken;
- De verdiepingsvloeren zijn van hout;
- De c.v.-ketel is uit 2003 (Bosch HRC 35 Gaskeur CW/HRww, toepassingsklasse 5);
- Zonnecollectoren op woonhuis (10 panelen uit 2014) en bijkeuken (8 panelen uit 2002, deze panelen brengen samen circa 2.300 KWH per jaar op.

LOCATIE
De Haagdijk is een van de oudste winkelstraten van Breda, al sinds de 12e eeuw bebouwd. Na de opkomst van het voetgangersdomein is de Haagdijk één van de aanloopstraten naar het historisch centrum.
Nu is het een levendige straat met een mix van speciaalzaken, dienstverlening en restaurantjes. Op de Haagdijk kun je over bijna de hele wereld eten, Zuid-Amerikaans, Thais, Syrisch, Turks, Surinaams, Spaans, te veel om op te noemen.
Een oud gezegde in Breda is: “overal gezocht, op den Aodijk gekocht”.
Je woont er midden in het bruisende centrum van Breda met alle voorzieningen op loopafstand.
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een plan voor de toekomst van de straat. Eind 2018 wordt de visie opgeleverd en wordt er direct gestart met een uitvoeringsprogramma.
Speciaal op de Haagdijk is het uithangtekenproject, dat een verbinding is tussen moderne beeldcultuur en historische pandnamen.

Om een juiste indruk te krijgen van dit object, is een bezichtiging noodzakelijk! U bent van harte welkom!

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392A1
4813 XG BREDA
076-5217010
mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl
K.vK. 20077956

Floor plans

Extra

Recently viewed