34 photos available

Sold: Grote Spie 251, 4819 CT Breda

Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 105.4 m²
€287,500
Sold

General

Wilt u sfeervol in een ruim appartement, aan de rand van het centrum van Breda, in de geliefde woonwijk “Boeimeer” wonen? Dan bent u bij dit zeer ruimte 4-kamer appartement op de 4e verdieping op het juiste adres!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met aangrenzend een balkon, drie slaapkamers (waarvan een met balkon), badkamer, separaat toilet en keuken. Op de begane grond heef... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Construction period 1969
Status Sold
Offered since 22 May 2018

Features

Offer
Reference number 06045
Asking price €287,500
Service costs €255.11
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 22 May 2018
Last updated 24 July 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 4th floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1969
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 105.4 m²
Content 328 m³
Surface area other inner rooms 3.24 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating District heating
Heating Collective heating
Has an elevator Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

Wilt u sfeervol in een ruim appartement, aan de rand van het centrum van Breda, in de geliefde woonwijk “Boeimeer” wonen? Dan bent u bij dit zeer ruimte 4-kamer appartement op de 4e verdieping op het juiste adres!

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met aangrenzend een balkon, drie slaapkamers (waarvan een met balkon), badkamer, separaat toilet en keuken. Op de begane grond heeft u een eigen privé-berging. Gelegen op een toplocatie in “Boeimeer” in het appartementencomplex “Piet Heyn”.

Ground floor

Begane grond:
U betreedt dit mooie appartementencomplex via de riante centrale entree met belplateau en de brievenbussen. Vanuit de hal kunt u met de lift of met de trap naar de 4e verdieping waar de Grote Spie 251 is gelegen.

Other floors

Vierde verdieping:
Vanuit de zeer ruime hal (welke eenvoudig bij de woonkamer is te trekken) met ruime garderobe, bergruimte en video-intercom kunt u naar de woonkamer, keuken en de slaapkamers.

De woonkamer (circa 33 m2) is een fijne lichte ruimte met een groot raam en een loopdeur naar het balkon. De woonkamer is ruim genoeg om een ruime zithoek en een grote eettafel te plaatsen. Op de vloer ligt stijlvol laminaat.

De keuken (uit 2010) is toegankelijk vanuit de entree. De keuken heeft een moderne opstelling met onder- en bovenkasten en lades aan twee zijden van de keuken. In deze opstelling is een wasmachine-aansluiting, spoelbak, oven, koelkast en vriezer (drie lades). Koken geschiedt op een gaskookplaat met daarboven een RVS afzuigkap. Via de deur kunt u naar het balkon.

Het balkon is op het oosten gelegen en heeft een mooi uitzicht over de Graaf III-laan en de woonwijk “Boeimeer”.

Het balkon is bij de woonkamer en de keuken voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

De masterbedroom (3,35 m bij 5.08 m) is zeer ruim met ruimte voor een grote kast, bed en bijvoorbeeld een bureau.

Grenzend aan deze slaapkamer vindt u een geheel betegelde badkamer met een extra brede wastafel met meubel, douchecabine met thermostatische kraan, hangend toilet en design radiator (elektrisch).

De tweede slaapkamer (2,96 m bij 3,60 m) is een ideale logeerkamer/kantoorruimte.

De derde slaapkamer is (4,77 m bij 2,76 m) en heeft een eigen balkon.

De slaapkamers zijn voorzien van vinyl.

In de hal is nog een extra berging die als voorraadkast of werkkast gebruikt kan worden. Daarnaast is hier een moderne separate toilet (hangend toilet, inbouwreservoir, fonteintje en geheel betegeld) gesitueerd.

Details

BERGING en PARKEREN
Op de begane grond heeft u hier een privé-berging (3,4 m2) tot uw beschikking. Parkeren is voor u en uw bezoek op eigen terrein of aan de openbare weg ruim voldoende aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Het gehele appartement heeft wanden met stukwerk;
- In het algemene trappenhuis is de meterkast;
- Verwarming van het appartement en water geschiedt centraal via de vereniging van eigenaren;
- Het gehele appartement is voorzien van isolerende beglazing, in houten of aluminimum kozijnen.

LOCATIE
De Grote Spie is gelegen op loopafstand van het centrum van Breda met alle stedelijke voorzieningen. Het Mastbos is op korte afstand, net als een kleinschalig winkelcentrum, sportclubs, basis- en middelbare scholen. Met de auto bent u zo bij de snelwegen A16, A27 en A58 rondom Breda. Het NS-station is binnen 10 fietsminuten te bereiken. De woning ligt nabij de Mark en het Van Sonsbeeckpark met speelweides, vijver, wandelpaden, speeltuintjes en een overdekt zwembad.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Door het kopen van een appartement wordt u automatisch en van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Samen bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van de schil van dit appartementencomplex. U betaalt een maandelijkse bijdrage (servicekosten) hiervoor. De servicekosten bedragen € 255,11 per maand. Hierin zijn o.a. inbegrepen: opstalverzekering, schoonmaak en verlichting gezamenlijke ruimtes groot- en klein onderhoud en reservering voor toekomstig onderhoud.

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijden een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Floor plans

Extra

Recently viewed