Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda Photo - Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda
16 photos available

Rented: Vlierenbroek, 4822 XM Breda

Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 150 m²
Liveable area 100 m²
Acceptance Immediately
Status Rented
€999 /mo
Rented

General

Een ruime tussenwoning met carport, berging en met mooie achtertuin met berging en achterom. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat in de woonwijk de Haagse Beemden. In de directe omgeving zijn gesitueerd diverse (basis)scholen, sportvelden, uitvalswegen en nabij het NS-station Prinsenbeek. De woning is tevens gelegen nabij een buurtwinkelcentrum en op enkele autominuten is een... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, terraced house
Construction period 1985
Status Rented
Offered since 25 August 2023

Features

Offer
Reference number 06286
Asking price €999 per month
Deposit €999
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance Immediately
Offered since 25 August 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Surfaces and content
Plot size 150 m²
Floor Surface 100 m²
Content 340 m³
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Parking Carport
Garden available Yes
Has a storage room Yes

Description

Een ruime tussenwoning met carport, berging en met mooie achtertuin met berging en achterom. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat in de woonwijk de Haagse Beemden. In de directe omgeving zijn gesitueerd diverse (basis)scholen, sportvelden, uitvalswegen en nabij het NS-station Prinsenbeek. De woning is tevens gelegen nabij een buurtwinkelcentrum en op enkele autominuten is een groot en gevarieerd winkelcentrum “Heksenwiel” gesitueerd.

Ground floor

Begane grond. Hal/entree met laminaat vloer, toegang tot de meterkast, woonkamer.
De royale woonkamer (ca. 25m²) voorzien van een laminaatvloer, rolluiken en een loopdeur naar de aangebouwde eenvoudige serre (ca. 12 m²) deze heeft een loopdeur naar de tuin.

Vanuit de woonkamer is er toegang tot de gesloten keuken (recent een nieuwe keuken geplaatst). Keuken is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat. Tevens is er vanuit de woonkamer toegang middels een portaal naar de toilet en de 1e verdieping.

First floor

Geheel voorzien van laminaat.
Slaapkamer 1 (ca. 15m²) gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer 2 (ca. 10m²). Slaapkamer 3 (ca. 9 m²). De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Second floor

Slaapkamer 4 L-vormig ca. 20 m², voorzien van 2 grote veluxramen

Garden

De ruime, mooie bloementuin is voorzien van bestrating, stenen berging en een achterom.

Details

De woning is per heden beschikbaar, voor een periode van maximaal twee jaar;

De huurprijs is relatief laan, zodat huurder de financiële mogelijkheid heeft om de woning zelf te verven/voorzien van stoffering;

De woning is niet geschikt voor woningdelers;

Mocht u interesse hebben, stuur dan s.v.p. een mailtje naar mariska@mfvastgoed.nl? Graag ontvangen wij een mail met uw gegevens en wat informatie over uzelf.
Close

Recently viewed