Description

Gestoffeerde twee-onder-één-kapwoning met garage, oprit, achtertuin gelegen aan het water, gelegen op een mooie locatie in de Haagse Beemden.

Ground floor

Hal met toegang tot hangend toilet,  L-vormige woonkamer (4.17m./8.80m. bij 6.00 m) met schuifpui naar de achtertuin en is voorzien van een serre. De woonkamer geeft toegang tot de gedeeltelijk open woonkeuken (2.90 m. bij 2.10 m) met tegelvloer, keramische kookplaat met halogeen lampen, combi-magnetron, afwasmachine, koelkast, afzuigkap en doorloop naar garage.

First floor

U komt de eerste verdieping op de overloop, hier zit een ruime vaste kast onder de trap. Een kantoor-/slaapkamer voorzijde (3.50 m. bij 2.50 m.) met ingebouwde kast, een slaapkamer achterzijde (4.17 m. bij 2.10 m.) en één slaapkamer achterzijde (4.17 m. bij 3.60 m.) alle drie met telefoon- en casema-aansluiting. Badkamer (2.58 m. bij 2.20 m.) voorzien van ligbad met douche, aparte douche, toilet en wastafelmeubel.

Second floor

Zolder met wasmachine- en drogeraansluiting, bergruimte in het knieschot en velux-dakramen.

Garden

Achtertuin met gazon, vaste beplanting, terras aan het water gelegen op het zuiden. Onderhoudsarme voortuin. Voor het tuinonderhoud kan eventueel -tegen vergoeding- verzorgd worden. 
Garage/berging met hiervoor een ruime oprit.

Details

Huurovereenkomst van een minimaal periode van een jaar en maximaal 24 maanden.
Snoeien van tuin zit bij de huursom inbegrepen.

Features