19 photos available

Rented: Ginnekenweg 328, 4835 NL Breda

Type of residence Apartment, upstairs apartment
Liveable area 90 m²
€1,495 /mo
Rented

General

Deze fantastische gezellige appartement is gelegen in een van de beste en meest populaire straten van Ginneken in Ginnekenweg, ongeveer 130 meter van "Ginnekenmarkt" met alle kleine pittoreske winkels, restaurants en pubs. De internationale school ligt op ongeveer 2 km van het appartement en 2 kinderen zijn ook op loopafstand van het appartement. Toegang tot het Mastbos is 5 minuten lopen en 800m... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, upstairs apartment
Construction period 1900
Status Rented
Offered since 15 June 2018

Features

Offer
Reference number 06049
Price €1,495 per month
Deposit €1,495
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status Rented
Acceptance By consultation
Offered since 15 June 2018
Last updated 20 August 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence Apartment, upstairs apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Effective area 90 m²
Content 300 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating

Definition

Deze fantastische gezellige appartement is gelegen in een van de beste en meest populaire straten van Ginneken in Ginnekenweg, ongeveer 130 meter van "Ginnekenmarkt" met alle kleine pittoreske winkels, restaurants en pubs. De internationale school ligt op ongeveer 2 km van het appartement en 2 kinderen zijn ook op loopafstand van het appartement. Toegang tot het Mastbos is 5 minuten lopen en 800m lopen in de andere richting bent op "Valkeniers plein waar de supermarkten zoals Albert Heijn en kruitvat, een slager, Hema en Etos liggen. De bushalte, apotheek en medisch centrum zijn op loopafstand.
Met een zo’n 20 minuten lopen of een korte fietstocht bent u in het centrum van Breda.

Indeling:
Entree: trap brengt u naar de overloop. Het appartement heeft een intercom en trap naar overloop/hal.
Eerste verdieping:
Als u binnenkomt op de eerste verdieping komt u in een grote open woonkamer, bestaande uit een woonkamer (ca. 5,9 x 3,4 m) met een erker.
Aan de achterkant van de woning is een eetkamer (ca. 3.9 x 2.9/3.4 m) met aangrenzend –en bereikbaar via openslaande deuren- een groot dakterras (ca. 32m met houten vlonders). De eetkamer heeft een 19e eeuwse marmeren schouw met gasvoorziening. Het terras met tuinmeubelen dat hoort bij het appartement, die kunnen worden gebruikt. Een volledige set kussens zijn ook beschikbaar voor gebruik.
De keuken (ca. 3.5 x 3.4 m), gelegen tussen de eetkamer en de woonkamer is in een L-vormige vorm en is uitgerust met een wastafel, 5-pits gaskookplaat, brede afzuigkap, elektrische /magnetron en heteluchtoven combinatie, vaatwasser en koel/vriescombinatie en een ingebouwde opslag kast. .
Er is ook een gastentoilet zich op deze verdieping.
De woonkamer, keuken en eetkamer heeft eiken laminaat houten vloeren.
Tweede verdieping :
Etage: U arriveert op de tweede verdieping via een vaste trap, op deze verdieping is er een overloop met een bergkast met de cv ketel en opslag. Er zijn twee ruime slaapkamers. Slaapkamer of werk/kantoorruimte 1 is aan de voorzijde van het gebouw (3,7 x 3,80 m) heeft een zijraam en een dakkapel. Alle vloeren in de slaapkamers zijn gelamineerd hout.

Naast Slaapkamer 1 is een grote, luxe badkamer met lichtkoepel (3.5 x 2.1 m) met een douchehoek met glazen deuren, dubbel extra brede wastafel, 2e toilet en een bad met whirlpool.
De grootste slaapkamer 2 (ca. 20m2) ligt aan de achterkant van het gebouw en grote glazen tuindeuren die uitkomen op een balkon. Deze kamer heeft een verlengstuk voor een kantoor- of wasruimte met diverse opbergkasten (ca. 15m2 ) Dit is uitgerust met een Miele wasmachine en een condens droger. Deze slaapkamer heeft ook twee ingebouwde kasten.
Parkeren:
Voor de deur van het appartement is betaalde parkeergelegenheid in de week van Maandag tot en met Woensdag en Zaterdag van 09h00 tot 18h00 uur , donderdag vanaf 09h00 uur tot 22h00 uur en Zondag van 12h00 – 18h00. Gratis parkeren is mogelijk in de zijstraten om de hoek van het pand. Er is ook gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij Schoolakkerplein ongeveer 4 min. lopen van het appartement.
Neem contact met ons op om deze fantastische kans om te leven in het Ginneken!

Recently viewed